Despre noi

Furnizor de încredere în domeniul materialelor de construcții

Venim mereu în sprijinul clienţilor noştri cu consultanţă de specialitate şi oferte adaptate nevoilor lor. Susţinem proiecte oferind materiale de calitate şi soluţii tehnice corecte pentru investiţii pe termen lung.

S.C. EUROCASSA PREMIUM S.R.L. are ca obiect principal de activitate comerţul en-gros şi en-detail cu materiale de construcţii şi se adresează atât firmelor de construcţii şi distribuitorilor de pe piaţa de profil, cât şi persoanelor fizice. Societatea a preluat activitatea şi portofoliul de clienţi ai firmei EUROCASSA S.A., acestea fiind membre ale grupului de firme DAMACO.

În prezent, am dezvoltat magazinul online de față, iar grupa principală de produse vândute pe site o reprezintă plăcile ceramice. Considerăm site-ul o extensie a magazinului nostru fizic din Oradea, unde avem și depozitul de materiale de construcții.

Sedut_perspiciatis_unde
Sub-banner-03
Sub-banner-05
Magazin Eurocassa Oradea, materiale de construcții, gresie, faianță (plăci ceramice)

De ce să alegi Eurocassa

Avem stocuri mari din sortimentele cele mai cerute de către constructori.
Nu trebuie să devii peste noapte expert în materiale de construcții, te salvăm noi! Consilierii noștri de vânzări îți vor oferi cele mai bune opțiuni pentru proiectul tău.
În showroom găsiți plăci ceramice de calitate, de la producătorii de top ai Europei.
În magazinul nostru fizic, cu depozit, prețurile sunt personalizate în funcție de istoric și cantitate.
Nu trebuie să ridici marfa chiar când o cumperi, o poți lăsa în depozitul nostru o perioadă rezonabilă. Acest lucru este foarte util pentru revânzătorii care nu au depozite încăpătoare.
Suntem deschiși la propuneri de dropshipping. Ce este comerțul prin dropshipping? Tu poți sta într-un birou, să vinzi materiale de construcții care pornesc direct din depozitul nostru către CLIENTUL TĂU DIN JUDEȚUL BIHOR, cu factura ta pe marfă.